Dil İkonları
Opvaskemaskiner

BEKO-opvaskemaskiner med intelligente løsninger, der gør dit liv nemmere

Enkelt tryk-knappen

Med denne knap vil din maskine ved hjælp af intelligente sensorer analysere forholdene og angive det bedst mulige vaskeprogram. Dermed tilbydes det bedste vaskeresultat ved at aktivere 11 sensorer med blot ét enkelt tryk.

Vasketablet-funktion

Hvis du bruger vasketabletter, kan du med denne funktion indstille din maskine til at optimere vaskeevnen derefter.

Blæsertørring

Dette aktive blæsersystem, der forbedrer luftgennemstrømningen, forbedrer ligeledes maskinens tørreevne og køler dit service af, så det er mere behageligt at tage ud efter endt opvask.

Blæsertørring

Det automatiske vaskeprogram leverer optimale vaskebetingelser for dit service ved hjælp af sensorer.

Forskudt starttid

Med dette program kan du udskyde start af maskinen, så den kører, når det passer dig bedst, f.eks. mens du sover eller ikke er hjemme.

Børnesikring

Denne funktion forhindrer at et igangværende vaskeprogram afbrydes ved en fejltagelse og sikrer, at de angivne indstillinger ikke ændres.

Tilsmudsningsgradssensor

Denne sensor måler servicets tilsmudsningsgrad og sikrer de bedste vaskebetingelser samt holder vand- og strømforbruget på et optimalt niveau.

Mængde Sensor

Denne sensor justerer vandmængden i forhold til servicemængden, så der kun bruges den nødvendige mængde vand. Dermed forhindres vandspild.

Vandhårdhedssensor

Denne sensor beskytter ikke blot din maskine og dit service mod kalk, den justerer også vaskebetingelserne optimalt derefter, og du får dermed et bedre vaskeresultat.

Ekspresfunktion

Denne funktion skærer 25 % af tiden fra alle vaskeprogrammer - uden at gå på kompromis med vaskekvaliteten.

Lille hyldekurv

Den tredje hyldekurv er en hjælp, når du skal vaske småt service skånsomt.

Højdejustering

Den øvre hyldekurv kan sænkes, selv når den er helt fyldt, så du kan få plads til dine ekstra høje glas. Den kan også hæves, så du får mere plads i den nedre hyldekurv til høje suppegryder eller lign.

Foldbare kurvetråde

Trådene i den nedre hyldekurv, der skaber mellemrum mellem servicet, kan foldes, så du kan få plads til bredere service/køkkengrej.

Kophylder

Takket være de justerbare kophylder kan du vaske flere kopper sikkert og hæve hylden, så der er mere plads til høje glas.