Dil İkonları
Fortrolighedspolitik

POLITIK FOR BESKYTTELSE AF PERSONLIGE OPLYSNINGER

Denne side forklarer BEKO politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

BEKO indsamler og bruger kun personlige oplysninger, såsom navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, til de formål, som du har givet oplysningerne til, eller for at give dig nyheder om BEKO reklame og nye produkter. Dine personlige oplysninger bruges kun i BEKO-gruppen og af forretningspartnere, som vi har bedt om at opfylde din anmodning.

BEKO anvender den bedste praksis og teknologi til at beskytte dine personlige oplysninger mod tab, skader, beskadigelse, manipulation, uautoriseret adgang og uautoriseret offentliggørelse. Hvis du har spørgsmål om BEKO datasikkerhed, er du velkommen til at kontakte vores webmaster på danmark(at)grundig(dot)com.

Krydsreferencer eller hyperlinks på BEKO websteder kan henvise til websteder, der administreres af andre virksomheder. BEKO påtager sig overhovedet intet ansvar for indholdet på sådanne websteder eller deres politik for beskyttelse af personlige oplysninger.

Det bestræbes at sikre, at alle oplysninger, alt indhold og alle data, der vises på BEKO websted, om BEKO produkter, tjenester, nyheder og reklame er korrekte, ajourførte og komplette. På grund af løbende produktforbedringer og andre skiftende forhold forbeholder BEKO sig dog retten til at ændre produkter og tekniske data samt andet indhold på webstedet uden forudgående varsel. BEKO behandler alle klager om oplysninger på webstedet på en fair og rimelig måde, men er i sidste ende ikke ansvarlig for tab, gener eller søgsmål, der baseres på de oplysninger, der gives i god tro på dette websted.

Ophavsretten til al tekst og alle billeder på webstedet tilhører BEKO eller BEKO licenshavere. Du må udelukkende se, downloade og udskrive til eget brug og alene til omdeling i din egen organisation, men du må ikke ændre eller gøre yderligere brug af eller kopiere til nogen anden person eller erhvervsmæssigt bruge noget som helst uden BEKO bestemte skriftlige tilladelse.